Back to Top

Onderhoud

Planmatig onderhoud is de basis van vele vormen van onderhoud. Te denken aan scheve dakpannen, lek dak, verstopte goten, aangetaste kozijnen/dakkapellen, poreuze voegen etc.
Bouwbedrijf Testerink BV. kan al uw onderhoud en reparaties uitvoeren.

Renovatie

Hierbij kunt u denken aan grote renovatie van woning, pand, boerderij of schuur, maar ook een kleine renovatie van badkamer, keuken, dak vervanging, herstellen van een kelder, vernieuwen van raam/deurkozijnen, overstekken etc. behoren ook tot de werkzaamheden die wij graag voor u uitvoeren.
Wanneer u uw woning wil moderniseren of wanneer er herstelwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd kan bouwbedrijf Testerink BV u hierbij helpen.
Samen bekijken we de mogelijkheden van de verbouwing. Uw eisen en wensen zijn uiteraard het uitgangspunt voor de verbouwing. Indien gewenst kunnen wij u tips geven, ook over milieubewust en duurzaam bouwen. Tijdens het bouwproces kunt u nog wijzigingen doorgeven.
De offerte is helder en duidelijk. Elke stap wordt met u doorgenomen en uitgevoerd. Hierdoor komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan